Tassutele tutustumaan kotimaiseen verkkokauppaan - ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 60€ TILAUKSIIN!
Seuraa meitä:

Eläinlääkäri videolla kotiin

Eläinlääkäri videolla kotiin

Koronaepidemia on pannut palveluntarjoajat miettimään uusia ratkaisuja. Etäeläinlääkintä  ja videopalaverit eivät ole uusi asia, mutta uudet arjen rajoitukset ovat madaltaneet kynnystä teknologian tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Olen huomannut, että monilla kollegoilla ja tuttavilla on hyvin samanlainen huoli kuin mitä itselläni oli ensi alkuun. Palaverit koneella ovat hankalia eikä kommunikaatio ole täydellistä videon välityksellä ja ruvetaankos nyt sitten määräämään lääkkeitä eläimille ihan ilman tutkimista ja heitetään heppoisia diagnooseja videopätkien perusteella. Aikani kritisoituani olen päätynyt siihen, että uusilla systeemeillä on oma perusteltu paikkansa, vaikka ne eivät todellakaan voi korvata oikeaa tapaamista tai eläimen kliinistä tutkimista.

Kotivastaanotto videolla toimii kuten tavalliset puhelut klinikalle, joissa omistajan selostuksen perusteella arvioidaan, olisiko eläin parasta tuoda näytille, mutta paremmin. Videon avulla arvioon tulee selkeä lisähyöty, kun eläinlääkäri myös näkee, miten esimerkiksi eläin liikkuu, ääntelee ja hengittää tai miten iso haava oikeasti on. Hyvin pelokkaiden eläinten todellisen olemuksen arviointi voi olla klinikalla jopa mahdotonta, kun ainoa havaittava asia on eläimen voimakas pelko. Tietyn tyyppiset kontrollikäynnit voidaan mahdollisesti hoitaa etänä. Antibioottikuureja tai muita uusia lääkityksiä ei etänä kirjoiteta.

Emme lähde Eläinklinikka EHYTissä kilpailemaan kansallisesti toimivien akuuttivastaanottojen kanssa, vaan haluamme tarjota omille asiakkaillemme lisäpalvelun niihin tilanteisiin, missä fyysistä käyntiä ei katsota välttämättömäksi tai paremman arvioinnin siitä, onko käynti tarpeen. Aloitamme varovasti siten, että ensi alkuun käyntejä voi varata vain yhdelle eläinlääkärille eli minulle. Ajanvaraus tehdään nettiajanvaruksen kautta (Kotivastaanotto/videovastaanotto) ja laskutus toimii ennakkomaksuna. Alussa keräämme asiakkailta käyttökokemuksia ja käytämme palautteita hyväksi toimintaa kehitettäessä.

keväisin terveisin Pirkko

Mitä haluat etsiä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat -15% alennuksen tilauksestasi!*

*alekoodi lähetetään ensitilaajille sähköpostitse ja se on käytettävissä vain kerran.

Ostoskori