Tassutele tutustumaan kotimaiseen verkkokauppaan - ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 60€ TILAUKSIIN!
Seuraa meitä:

Vuosi 2021 lähestyy loppua

Vuosi 2021 lähestyy loppua

Olisi ihanaa, kun saisimme jo laulaa ”koronahuolesi kaikki heitä, miels nuorena nousta suo” mutta ei, uudet rajoitukset astuivat voimaan tänään Tuomaksen päivänä.

Loppuvuodessa on lemmikinomistajalle omat haasteensa, joten kokosin pikaoppaan tästä ajasta selviytymiseksi.

Jotta päivystäjät selviävät vuodenvaihteesta, muistetaan juhlakauden perusasiat. Älä päästä lemmikkiäsi syömään joulukukkia, tummaa leivontasuklaata, kinkunrasvaa tai luita, pakettinaruja eikä ksylitolia. Pidä rusinat ja pähkinät pois lemmikkien ulottuvilta, äläkä anna syötäväksi jouluruokia tai leivonnaisia. Vaikka myrkytystä ei tulisikaan, epätavallinen ruokavalio saa herkästi vatsan sekaisin ja sitten katsellaankin joulun tähteä ripuloivan lemminkin hihnassa. Voit myös varautua hankkimalla ripulinhoidon itsehoitolääkkeitä kotiapteekkiin. Jos lemmikkisi kuitenkin on päässyt syömään jotain sille sopimatonta, listaa paperille lemmikin laji, rotu, ikä, paino, mitä on syönyt, miten paljon ja milloin ja vasta sitten soita päivystykseen. Jos nämä tiedot ovat olemassa, tilanteen arviointi on paljon helpompaa.

Hanki vakavasti äänipelkoiselle uudeksi vuodeksi kunnon lääkkeet. Tarvitset reseptin, joten varaa ajoissa lääkäriaika. Jos lemmikkisi on jatkuvalla lääkityksellä, tarkasta kaikkien lääkkeiden riittävyys pyhien yli. Reseptien uusimiseen olisi aina hyvä varata vähintäänkin muutama päivä.

Hyvää ja rauhallista joulun ja uuden vuoden aikaa sinulle, lemmikillesi ja päivystävälle eläinlääkärille toivottelee Pirkko

Mitä haluat etsiä?

Ostoskori