ILMAINEN TOIMITUS yli 60€ tilauksille!
Seuraa meitä:

 

EHYT-Areena tarjoaa laadukkaat puitteet koirien sisätreeniin ja luennointiin.

Laadukkaat puitteet sisätreeniin ja luennointiin

EHYT-Areena on noin 200 m² kokoinen ilmastoitu tila, joka on pinnoitettu tassuystävällisellä, urheilukäyttöön suunnitellulla 12 mm:n paksuisella kumirouhematolla. Päätyseinältä löytyy 9,5 m leveä peili, josta voi välillä tarkistaa, miltä meno näyttää. 

Areenalta voi varata aikoja sekä agility- että toko-harjoituksiin. Tilassa on agilitya varten tavanomaisimmat esteet: kuusi hyppyä, kaksi putkea, puomi, kepit, keinu ja A-este. Tilaa voivat vuokrata sekä ryhmät että yksittäiset harrastajat.

EHYT-Areena luento- ja kokoustilana

EHYT-areena sopii myös luento- ja kokoustilaksi. Tilaan mahtuu korkeintaan 50 henkilöä, pöydät ja tuolit riittävät 35 hengelle. Areena kalustetaan sopivaan muotoon osallistujamäärän mukaan. Käytössä on dataprojektori ja taukotilassa on mahdollisuus kahvinkeittoon.

Toimintamme luonteen mukaisesti myös karvaiset ystävämme ovat tervetulleita tiloihin samanaikaisesti, jolloin erilaiset esitykset onnistuvat näppärästi.

EHYT-Areena antaa mahdollisuuden harrastaa hyvissä olosuhteissa ympäri vuoden! 

Hinnasto

Areenan hinnasto määräytyy käytetyn ajan mukaisesti, joka varataan etukäteen.

30min 15€

1h 30€

4h 120€

8h 240€

 Jos tarvitset varausta pidämmälle ajalle tai haluat kysyä tarjousta säännöllisestä varauksesta, ota yhteyttä vastaanotto@ehyt.info

Mitä haluat etsiä?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat -15% alennuksen tilauksestasi!*

*alekoodi lähetetään ensitilaajille sähköpostitse ja se on käytettävissä vain kerran.

Ostoskori